logo

En hurtig cremet banankage er min gennemprøvede metode i tilfælde af uventede gæster! Den er helt enkel og smager fantastisk!

3.Koges på middel varme under konstant omrøring. Bland, indtil massen begynder at koge. Fra opkogningsøjeblikket koges i yderligere to minutter. Derefter fjernes kasserollen fra ilden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4.2 skefulde af massen blandes sammen med de piskede æggeblommer, hvorefter det hældes tilbage i massen. Kog ved lav varme i yderligere 2 minutter under konstant omrøring. Fjern kasserollen fra ilden, tilføj smør og vaniljearoma. Bland, indtil massen bliver glat og ensartet.

5.Bananerne skæres i skiver, anbringes på bunden af formen med den forbagte kagebund.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x