logo

Hæld forskellige slags gele ned i bageforme.... Effekten vil overraske dig!

En lækker dessert er en ting, men en flot og original måde at servere den på er lige så vigtig. Regnbuens farver tiltrækker helt sikkert opmærksomhed fra enhver gourmand! Og det er slet ikke nødvendigt at gå forbi konditoriet. En lækker, farvespraglet dessert er noget man selv lynhurtigt kan tilberede derhjemme :) Nedenfor finder du flere superlækre opskrifter.

1. Pastelshake.
Ingredienser:
- 500 ml mælk,
- 1 l vaniljeis,
- madkulør i forskellige farver efter frit valg.
Det er virkeligt enkelt: Man skal bare blande mælk og is, hvorefter den færdige shake hældes over i 4 små skåle. Man hælder herefter en smule farve i hver skål (efter hvilken farve skålen har). Herefter anvender vi igen blenderen til de forskellige farver, og lag efter lag hælder vi det over i en høj beholder (eller deler det op i glas). Til sidst tilføjer vi flødeskum og noget farvet krymmel :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Gele i lag. Ingredienser:
- flere slags gele i forskellige farver
- 250 g vaniljeyoghurt
- lidt olie eller smør (til at smøre formen).
Den første gele laver vi sådan som der står i opskriften, og derefter deler vi den i to dele – den ene del hælder vi i formen, og sætter i køleskabet i 15 minutter. Derefter hælder vi resten af geleen i, og blander med to skefulde yoghurt. Denne handling gentager vi med hver farve, efterlader desserten i køleskabet natten over, og om morgenen har vi noget rigtigt lækkert til kaffen:)

3. Farvede formkager.
Ingredienser:
- 250 gram smør
- 50 gram puddersukker
- 1 pakke vaniljesukker
– madkulør efter frit valg.

Først blander vi smør, puddersukker og vaniljesukker. Derefter splitter vi massen op i flere dele. Hver del tilføjes en forskellig kulør. Vi anbringer massen på et stykke madfolie, den ene under den anden. Så ruller vi foliet sammen, skærer et hjørne af, og putter massen kagesprøjte, ved hjælp af hvilken vi former små regnbueformede roser.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x