Siden jeg regelmæssigt er begyndt at spise havregrød, kan jeg se og føle en masse positive ændringer!
Vores bedstemødre prøvede energisk at overbevise os om, at vi skulle spise havregrød, mens de forsikrede os om, at det var den ideelle kilde til et godt helbred og udseende. Desværre serverede de det desværre uden nogle former for smagstilsætninger, så vi opfattede sjældent morgenmaden som noget specielt lækkert, men det er nemt at ændre! Det eneste man behøver gøre, er at tilføje lidt honning, kanel, udskårne friske frugter eller tørrede frugter ... Komponer din yndlingsversion med havregrød i hovedrollen, og læs, hvorfor det er værd at spise en portion hver morgen:
1. Regulerer sukkerniveauet i blodet
Havregrød anbefales særligt til de, som har problemer med sukkerniveauet, for havregrøden er med til at regulere til et neutralt niveau.

2. Forebygger kræftsygdomme
Havregryn har et stort indhold af fytokemiske næringsstoffer, som forebygger mange sygdomme, herunder kræft.

3. Hjælper med at smide overflødige kilo
Havregrød til morgenmad fremskynder stofskiftet og renser tarmene, hvilket gør, at vi hurtigt taber nogle centimeter her og der.
