logo

Hun havde brugt aluminiumsfolie hele livet, og nu bærer hun konsekvenserne af dette ... Du har mulighed for at undgå det.

I skolen har I sikkert også fået at vide, at aluminiumsfolie er usundt! Det er der desværre ikke ret mange, som bekymrer sig om, for der er trods alt mange steder, hvor den er praktisk. Det er svært at forestille sig grillen uden sølvpapir, og man kan glemme alt om bagte kartofler. Selv smørrebrødet pakker vi ofte ind i aluminiumsfolie. Det er en kedelig vane!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

amerikanske forskere advarer om, at aluminium er et neurotoksisk tungmetal, som i høje koncentrationer kan fremkalde uoprettelige ændringer i organismen.

Dr Essam Zubaidy og hans team advarer: man må ikke grille, bage eller opvarme fødevarer med anvendelse af aluminiumsfolie, eftersom indflydelsen fra den høje temperatur gør, at der kommer flere toksiske stoffer ind i vores organisme!

I stedet for at pakke vores smørrebrød ind i sølvpapir, er det bedre at bruge almindeligt papir, eller anbringe det i en madkasse. Lad os ikke forgifte os selv!

Del absolut denne post med dine bekendte på Facebook!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x