Disse pandekager er så lækre, at man ikke stopper med en enkelt!
Squash er velsmagende og sunde, så I vil helt sikkert være interesseret i den nye opskrift, hvor denne grøntsag spiller hovedrollen :)
Ingredienser:
- 1 stor squash,
- 2 æg,
- 1 kartoffel,
- 1-2 fed hvidløg presset gennem hvidløgspresseren,
- 50 g reven ost,
- 2-3 skefulde hvedemed (afhængigt af behov),
- salt, peber og en knivspids stærk paprika.
Fyld:
- cremefraiche,
- et fed hvidløg,
- salt, peber,
- smøreost,
- hakket purløg.
Vi begynder med at skrælle squashen (hvis den er ny og har tynd skræl, behøver vi ikke skrælle den). Derefter river vi squashen på rivebrættet, krydrer den, og laden stå et øjeblik, for at give den tid til at frigøre saften. Hvis der er for meget vand, hælder vi det væk.
Herefter putter vi de øvrige ingredienser ned til squashen. Vi steger den på panden som en stor, flad frikadelle. Nu skal vi blot lave fyld, så har vi en dejlig middagsret!
PS. Husk at presse fedtoverskuddet væk fra de stegte "pandekager".
I en skål blander vi alle ingredienserne til fyld. Vi anbringer en pandekage på en tallerken, smør et lag fyld på den, og dækker den med endnu en pandekage. Enkelt og velsmagende :)
Det er værd at dele denne opskrift med sine bekendte! De vil være glade og taknemmelige :)