En hurtig cremet banankage er min gennemprøvede metode i tilfælde af uventede gæster! Den er helt enkel og smager fantastisk!
Det er længe siden, vi har lavet en så enkel kage, men vi blev forbløffet over smagen! Det cremede fyld af søde bananer og en blød kage er en kombination, som det er værd at glemme slankekuren for! Vi brugte en færdig kagebund, men man kan lige så godt tilberede sin egen, og bage den i en kageform!
Cremet banankage på få minutter er en opskrift, som vi bare skal kende!
Ingredienser:
150 gram sukker
43 gram mel
1/4 teskefuld salt
1/2 liter mælk
3 piskede æggeblommer
2 skefulde smør
1 i 1/4 teskefuld vaniljeessens
1 færdig blød kagebund
4 bananer
Przygotowanie:
1.Piekarnik rozgrzać do 175 stopni. Wyłożyć formę do tarty gotowym kruchym ciastem, nakłuć widelcem i piec kilka minut aż nabierze lekko złotego koloru.
2.I en kasserolle blandes sukker, mel og salt. Herefter hældes mælken langsomt i under konstant omrøring.