logo

Denne enkle chokoladekage kan du lave til kaffen – selv midt i ugen! Spild ikke din tid i køkkenet, gem absolut denne opskrift!

Du behøver ikke vente, til det bliver weekend, for at have tid til at tilberede en lækker kage. Denne opskrift er så hurtig og enkel, at du med lethed kan tilberede den, selv om du har været på arbejde om dagen, og ikke har lyst til at tilbringe aftenen i køkkenet. Du skal bare bruge nogle enkle ingredienser, så er din chokoladedessert klar. På kølige efterårsdage er der intet som giver så stor fornøjelse som en kop varm kaffe eller te med en velsmagende kage.

Ingredienser:
1 pakke chokoladekiks a la Oreo
6 skefulde smeltet smør
230 g flødeost
30 g sukker
2 skefulde mælk
350 ml piskefløde
2 chokoladebuddinger
750 ml kold mælk
chokoladestykker til dekoration

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Kiksene knuses, blandes med det smeltede smør, og anbringes på bunden af et fad eller en kageform (Mængden her svarer til en form på omkring 23 x 33 cm). Afkøles. Flødeosten røres sammen med sukkeret, 2 skefulde mælk og fløden. Massen deles i to dele. Buddingen røres sammen med den kolde mælk, koges og køler af. Halvdelen af flødemassen hældes herefter på den afkølede kage, derefter et lag budding og så den anden del af massen. Drysses med chokolade og afkøles i køleskabet, bedst natten over.

Man kan også hælde sin foretrukne glasur over kagen, eller bruge almindelige chokoladekiks i stedet for Oreo. Ideelt til kaffen!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x