Disse sprøde småkager vakte opmærksomhed, da jeg sidst holdt selskab! De er usædvanligt sprøde, og man kan ikke sammenligne smagen med noget andet!
Vi blev vildt begejstret over denne opskrift på sprøde småkager! Tilsætningen af appelsinjuice og hvidvin gør, at man ikke kan lade være med at spise en til! Hvis I kan lide den slags lækkerbiskner, så prøv at tilberede en portion! Det er klart noget helt nyt, og når I sætter dem foran jeres gæster, vil de helt sikkert være fascinerede.
Ingredienser:
2 glas mel
1/4 teskefuld bagepulver
1/4 teskefuld salt
1 æg + 1 æggeblomme
1/2 glas sukker
1/2 glas smør ved rumtemperatur
2 glas appelsinjuice eller appelsinlikør
omkring 3 skefulde hvidvin
olie til stegning
flormelis til at drysse hen over kagerne
Tilberedning:
Tilslut mikseren eller bland mel, bagepulver, salt, sukker samt smør med håndkraft.
Tilsæt derefter æg og æggeblomme.