Det er den mest velsmagende banankage, jeg har smagt! Den skal ikke bages, og et strejf af kokos giver ekstra smag!
Alle ved, at banankage med et strejf af kokos er en ideel dessert! Og den smager endnu bedre, når man ved, at det ikke er nødvendigt at tænde ovnen! Det er en kage, som alle kan lave, og som aldrig mislykkes! Om det er midt i ugen eller i weekenden, så bringer den humøret et par grader i vejret og giver glæde til din familie og venner!
Ingredienser:
Ingredienser til en kageform med en diameter på 20 cm:
Bunden:
125 gram smør
100 gram lady fingers
100 gram kokosmel
Masse:
40 cl mælk
20 cl creme fraiche
4 æggeblommer
100 gram sukker
50 gram madstivelse
1 knivspids salt
2 teskefulde vaniljearoma
samt:
2 bananer
1/4 liter piskefløde
kokosmel
Tilberedning: Lady fingers knuses til småstykker.
Det smeltede og afkølede smør tilsættes.