Siden hun første gang lavede denne snack, er hendes børn endelig begyndt at spise squash.
Squash er noget af det mest populære på mange borde: grillet, ovnstegt, dampet, farseret ... Denne gang foreslår vi at lave pandestegt squash.
Ingredienser:
- 2 middelstore squash,
- et ikke helt fyldt glas solsikkeolie
Ingredienser til dejen:
- et halvt glas kagemel,
- 1 æg,
- 1/4 glas mælk,
- 1 teskefuld bagepulver,
- en halv teskefuld salt,
- 1 skefuld solsikkeolie.

Vi vasker først squashen, og skærer dem derefter i 4-6 lige store stykker. I en skål ælter vi dejen, indtil den har en glat konsistens, og squashen skærer vi i mindre stykker.

Vi dækker squashstykkerne med dejen, og steger dem lige meget på hver side. Efter at de er stegt, sørger man for at trække fedtoverskuddet ud af dem. Klar :)

Det er en opskrift, som alle kan lide! Del dette!