logo

Jeg troede at jeg viste alt om at grille, men pnkt 4 var noget af en overraskelse!

Vejret? Det er skønt. Kul? Det er på plads. Marineret kød på alle mulige måder, grøntsager, drikkevarer? De er klar. Det er ikke til at skjule, at sommer weekenderme nærmer sig, og det betyder en tændt grill blandt venner og familie. Tilsyneladende er det en enkel sag, tænde lidt kul, stille sig rigtigt mod vinden, sprede liggestole og fra tid til anden vende kødet på grillen og nyde solen, men vidste du, at, kan du strømline processen lidt? I sidste ende smager intet som kød, grøntsager, toast eller burgere fra grillen. Vi har kun et par måneder af året at grille i, så det er værd at udnytte alle de lejligheder vi har for at grille. Men grillen kræver en større indsats end at lave mad derhjemme på komfuret, fordi du er nødt til at tænde op for kuller, kødets marineres, forberede spyddene, saucer, toast, og alt andet. Men hvad gøre men for denee unikke smag. Vi har et par tricks til dig, der gør grillning lettere og sjovere, eller blot for at imponere din familie eller venner.

1. Beskidt rist
Når man lægger kød ned på en helt ny grill er det en ren fornøjelse, men anden gang er det ikke det samme. Brændt fed, kød rester, og aske. Hvordan kan man få det bort? Det er ikke så svært. Du skal brug et helt almindelig løg! Og nej, du behøver ikke at vaske din grill. Alt du behøver er at skære dit løg i to, tage det i din tang, og skrubbe risten med det langsomt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Hvad hvis jeg ikke har løg og risten er beskidt?
Man I et sådant tilfælde skal du bruge et alternativ til løg – når du gør klar til at grille bruger du vel aluminiumsfolie, eller hvad? Så tag et stykke, rul det til en kule og gør som med løgen.

3. Burger fra grilen
Hvem elsker ikke en saftig og duftende grill burger? Dette trick vil gøre dem endnu mere saftig!Det er nok at lægge et stykke smør på kødet, og lade det smelte.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x