logo

Stegt hvidløg for helbredets skyld? Denne kur udretter mirakler.

Det er almindelig kendt, at hvidløg er sundt – det virker bakteriedræbende, gør det muligt at overkomme den værste forkølelse, og har en gavnlig indflydelse på immunsystemet. Vi spiser det normalt råt, men det er værd at stege det! Seks fed stegt hvidløg har en glimrende indvirken på organismens funktion. Om et øjeblik forklarer vi hvorfor!

Lad os begynde med at forklare, at det er absolut nødvendigt at presse lidt på det rå hvidløg, for at enzymerne alliinase og alliin, som befinder sig i hvidløget, kan gå i forbindelse med hinanden. Efter 10 minutter kan man være sikker på, at der er skabt en kobling af disse – og det er denne substans, som har den største indflydelse på, at vi får et bedre helbred.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter varmer vi ovnen op til 200 grader, i mellemtiden skærer vi hvidløget op, for at feddene bliver frigjort. Hvidløget steges i omkring en halv time, indtil det bliver brunligt og blødt.

Når det er kølet af, er der blot tilbage at tage skallen af og spise det. Det anbefales at spise 6 fed på samme tid. På næste side kan I læse, hvilken indflydelse det har på organismen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x