logo

Stegt hvidløg for helbredets skyld? Denne kur udretter mirakler.

Efter at have spist 6 fed skal man i løbet af dagen drikke 2 liter vand og i det næste døgn kun indtage letfordøjelige madvarer baseret på grøntsager. Vi glemmer alt om fedt kød, slik, alkohol og industrielt tilberedte fødevarer.

Allerede en time efter at vi har spist hvidløget når allicinen, mangan og vitaminer fra B-gruppen frem til blodomløbet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter modtager kroppen en indsprøjtning med antioxidanter, som bekæmper de frie radikaler. Allerede 6 timer efter at have spist hvidløget mindskes hævelser, nyrerne begynder at fungere bedre, og vi forbrænder mere fedt.

I den syvende time aktiveres vores antistoffer, som beskytter organismen mod bakterier, og 10 timer efter at have spist hvidløgsfeddene øges iltforsyningen til cellerne på grund af mineraltilførslen og svovlforbindelserne. Det betyder, at aldringsprocessen hæmmes.

Efter 24 timer vil tarmene fungere mere effektivt, blodtrykket normaliseres, vi får mere energi og mindre dårligt kolesterol.

Kuren med anvendelse af 6 fed hvidløg bør ikke anvendes mere end en gang om måneden, men til gengæld kan man bruge stegte hvidløg til mange madretter. Det er både sundt og velsmagende.

Del denne artikel med dine bekendte.

I kan tjekke kilden her.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x