logo

6 opskrifter på en læskedrik, som både giver energi, og... sætter hastigheden af stofskiftet i vejret. Jeg havde ingen ide om at det var så billigt og enkelt!

Alle ved, at man bør drikke vand, men det er ikke alle der kan lide det. Der er mange mennesker der ligefrem tvinger sig til at drikke vand, men det behøver ikke være sådan! Det er tilstrækkeligt blot at tilføje nogle enkelte, velsmagende ingredienser, sådan at den daglige væsketilførsel bliver en fornøjelse, og ikke en nødvendighed. Vi kan tilføje, at de ekstra ingredienser har en glimrende indflydelse på huden, hårene og skikkelsen. Er jeres nysgerrighed vakt? Så læs videre :)

PS. Hver af nedenstående opskrifter er beregnet til en halv liter vand, men vi går ud fra, at hvis man kan lide smagen, så forøger man andelen af smagsstoffer! Det vigtigste er, at læskedrikken stilles til side i 10 minutter – det er den mest effektive måde at udnytte de ingredienser, som tilføjes til drikken.

1. Citronvand
en enkel tilføjelse med fremragende egenskaber er saften fra en halv citron. Drik del hele hver morgen på tom mave; det forøger modstandsdygtigheden, giver glans til huden og håret, samt... forstærker stofskiftet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Forfriskende læskedrik til vægttab
Her er der flere ingredienser: 4 skiver citron, 2 små drueagurker samt 4 mynteblade. Se selv, hvor hurtigt stofskiftet forbedres, samtidigt med at vægten falder. Den friske smag giver energi til hede dage (som er lige rundt om hjørnet).

3. Æblevand med kanel
Smid et skiveskåret æble ned i vandet, sammen med to kanelstænger. Vidste I, at både æbler og kanel forbedrer stofskiftet? Og ydermere er denne opskrift fantastisk velsmagende!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x