logo

Du må hellere gemme denne opskrift, for du kommer til at give dine nærmeste en overraskelse med denne æbletærte eller charlottekage, der smager en verden bedre end den traditionelle.

Tilføj æggeblommerne og bland grundigt. Tilføj derefter creme fraiche og bland igen. Tilføj vaniljearoma og citronskal. Melet tilføjes gradvis sammen med bagepulveret under konstant omrøring, sådan at alle ingredienser forenes til en glat masse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hviden piskes op og tilføjes til dejen, mens man forsigtigt blander med hånden. Tag æblerne ud, drys dem med kanel, put dejen på og bag i 25-30 minutter, indtil kagen får en gylden farve.

Sådan en æbletærte vil være fugtig, sød og smelte på tungen! Velbekomme!

Tilberedningen kan også følges på nedenstående film:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x