logo

Har I fået nok af at spise brød fra bageren eller supermarkedet? Lav jeres eget! Denne opskrift er usædvanlig enkel, og brødet ... er bare lækkert!

Kan I forestille jer at spise morgenmad uden brød? Hvis I imidlertid har fået nok af brød og rundstykker fra bageren og supermarkedet, så kan I uden problemer lade jer friste af at bage brød i jeres eget køkken. Det er overhovedet ikke svært, og smagen ... er usammenlignelig.

Købebrød kan godt være velsmagende (selv om det ikke altid er tilfældet ...), men det er ikke nødvendigvis sundt. For at vide, hvad vi putter i munden, er det bedst selv at bage et lækkert brød. Ingredienser til 3 brød:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

- 1 kg grovmalet mel,

- 50 g gær,

- 900 ml lunkent vand,

- 3 skefulde sukker,

- 1,5 skefuld salt,

- 1 glasfuld hvedeklid,

- 6 skefulde solsikkekerner og 6 skefulde hørfrø,

- 3 skefulde sesamfrø,

- 1,5 skefulde græskarkerner

Opskriften befinder sig nedenfor.

Det er enkelt – Alle ingredienserne blandes i en stor skål. Vi blander og ælter dem med hænderne, indtil vi får en nogenlunde ensartet masse, og derefter lader vi dejen stå i 15 minutter på et varmt sted.

I mellemtiden smører vi en bageform med olie og strør rasp på siderne og bunden. Herefter placerer vi dejen i formen, og putter den i en ovn, som er forvarmet til 200 grader. Brødet skal bage i omkring 45-50 minutter (det afhænger af hvad slags ovn I har). Og til sidst ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x