logo

Hvilken banan ville I vælge? Svaret kan have indflydelse på jeres helbredstilstand!

3. Overmodne bananer

I modsætning til den gængse opfattelse er bananer med lidt brune pletter de sundeste! Det er dem, som har indflydelse på det proinflammatoriske cytokin, TNF, som nedsætter risikoen for immunologiske bivirkninger og bekæmper kræftceller. Med andre ord kan indtagelsen af overmodne bananer aktivere en proteingruppe, som er i stand til at eliminere kræftceller!

Det anbefales at vælge plettede bananer, hvis vi lider af mavesår eller andre sygdomme i fordøjelsessystemet, eftersom disse frugter ikke belaster fordøjelsesprocesserne. Desværre er diabetikere nødt til at udelukke dem fra deres kostindtag – de forøger også glukoseniveauet i blodet betydeligt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Næsten brune bananer

De fleste af os smider dem væk, men det er der ingen grund til! Man kan bruge brune bananer til at tilberede lækre frugtcocktails, selv om man skal huske på, at brune bananer er ensbetydende med masser af sukker, men også antioxidanter og TNF.

Til sidst skal vi tilføje, at uanset hvilke bananer I synes smager bedst, og hvordan I spiser dem, indeholder de alle sammen tryptophan, som hjælper med at bekæmpe stres, ved at øge produktionen af serotoniner, der også hjælper med at komme af med overflødige kilo, nedsætter blodtrykket og kolesterolniveauet, samt hjælper med at behandle anæmi. Vi må heller ikke glemme, at de giver masser af energi, og intensiverer hjernens arbejde! :)

Del denne artikel med nogen, som kan lide bananer. Lær at vælge dem på en klog måde! :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x