logo

Noget originalt. Noget lækkert. Sprøde fritter af gulerødder!

Fritter af gulerødder med parmesan. Prøv det en gang, så vil I aldrig mere spekulere over, hvad for en snack I skal lave til festen.

Fritter er lækre. Det er vi alle sammen enige om. Hvis I imidlertid er ved at have fået nok af kartofler, så giv gulerodsfritter en chance! De er meget lette at tilberede, for de skal bare skæres og krydres. Vi bager dem i ovnen, så de er ikke så fedtdryppende som traditionelle pommes frittes. Kombinationen af krydderier og ost giver en glimrende kontrast til deres naturlige sødhed. Vi anbefaler dem til sammenkomster, til filmen eller som forret.


Ingredienser til 2 portioner

2 gulerødder
1 skefuld olie
30 g reven parmesan
1 teskefuld pulveriseret hvidløg
1 teskefuld kværnet peber
1/2 teskefuld salt


Ingredienser til dip

2 skefulde græsk yoghurt
En skefuld citronsaft
1/2 teskefuld pulveriseret hvidløg
1 teskefuld peber

Vi varmer ovnen op til 200 C. Guleroden skæres først over på midten, derefter deles stykkerne, og endelig skæres hver af stykkerne ud i tre tændstiksformede stykker. Put det hele i en stor skål, tilsæt olie, ost og krydderier. Bland det hele og anbring indholdet på en plade med bagepapir. Sæt pladen i ovnen i 15-20 minutter. Den græske yoghurt blandes med citronsaften og krydderierne. Gulerødderne serveres med eller uden dip efter behag. Færdigt!

Det er lækkert!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x