Hun bandt en snor omkring kagen, resultatet er simpel hen eventyrligt!
Kage med kanelfyld, lyder det ikke vidunderligt? Vi har en opskrift på lækre små kager, som i kan overraske venner og familie med. Opskriften stammer fra kanalen Cook With April
Det er hvad vi skal bruge:
Ingredienser til dej:
- 100 g smeltet smør
- 200 ml lunken mælk
- 2 æg
- 500 g mel
- 2 skefulde sukker
– en pakke gær
– en knivspids salt
Ingredienser til kanelfyld:
- 150 g brun sukker
- 2 skeulde kanel i pulverform
- 150 g blødt smør til smøring af kagen.
Ingredienser til overtræk:
- 200 g flødeost
- 100 g blødt smør
- 4 skefulde smør
Hvis vi har en brødmaskine kan vi indstille den på kagebagning. Alternativt kan ælte dejen i hånden. Vi hælder lunken mælk i skålen, derefter tilføjer vi æg.
Derefter mel, salt, og endelig en pakke gær.
Den æltede dej lader vi stå i skålen på et varmt sted i en halv time, indtil den er vokset.