logo

Da jeg så, hvordan min nabo rengør ovnen, vidste jeg, at det var en ideel løsning for mig – hurtig, let og uden at skulle anstrenge sig!

De madretter, vi tilbereder i ovnen, er sunde og dufter lækkert, men noget for noget ... Rengøring af ovnen kan nogen gange være en trættende affære. Det har vi heldigvis en løsning på! :) Man skal bare gøre brug af de 8 råd, som er angivet nedenfor:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Inden man begynder at gøre ovnen ren, er det værd at fjerne alle bevægelige elementer fra den, og fugte dem i fortyndet eddike.

2. Vi kommer ikke nogen vegne uden salt! Drys et tykt lag salt i ovnen, og varm den derefter op til 50 grader. Efter nogle minutter, når ovnen er kølet af, er det tilstrækkeligt at rengøre den med vand og en svamp. Det klares uden den mindste skuren!

3. Som sædvanlig bliver vi hjulpet på vej af natron! Vi drysser omkring 50 g natron i ovnen og hælder lige så meget mineralvand over, så det hele er dækket. Vi varmer ovnen op til 100 grader, og venter i omkring 20 minutter, til vandet er fordampet. 4. Det er også en god ide at bruge eddike, som er blandet med lige så meget opvaskemiddel. Ved hjælp af en flaske med forstøver sprøjter vi ovnens indre, og efter et øjeblik tørrer vi forsigtigt væsken væk med en svamp, og lader ovnen stå i en halv time. Til sidst skrubber vi snavset væk med en svamp. I kan finde flere råd på næste side!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x