logo

Da jeg så, hvordan min nabo rengør ovnen, vidste jeg, at det var en ideel løsning for mig – hurtig, let og uden at skulle anstrenge sig!

5. Man kan også fortynde 2-3 teskefulde flydende sæbe i varmt vand. Vi anvender igen en flaske med forstøver til at sprøjte ovnen indeni, og efter nogle timer tørrer vi den af. :) 6. Der er mange mennesker, som er glade for denne metode: I en skål blander vi 8 teskefulde natron, 8 teskefulde opvaskemiddel og 6 skefulde eddike, og derefter dækker vi ovnen med et tyndt lag af denne blanding. Efter 10 minutter er det nok at tørre det indre af ovnen af med en klud. 7. En plet som ikke vil gå af? Dette lille trick hjælper helt sikkert: 50 g natron blandes med 1 teskefuld citronsyre og en skefuld madstivelse. Det bruger vi til at rengøre de værste pletter.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

8. Hvis I foretrækker at rense ovnen med industrielle rengøringsmidler, så husk altid at bruge handsker (så man ikke ødelægger hænderne) og lad rengøringsprodukterne virke i 20-30 minutter. Det anbefales, at man ikke skynder sig.

En, to, tre ... og så kan vi igen bruge ovnen! :)

Værd at dele disse praktiske råd med andre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x