Hvis du holder af kød, vil du sikkert synes om DISSE 5 aromatiske marinader! Det er et hit til grillsæsonen!
Vinmarinade (god smag)
Til 2 kg kød
200 g løg
150 ml lunkent vand
250 ml tør hvidvin
4 stilke citrongræs
2 teskefuld hvid peber
salt efter ønske
Vi hakker løget, tilføjer vin, salt, vand og hakket citrongræs. Hvis I ikke har citrongræs, kan det erstattes med den samme mængde citronskal. Til sidst tilføjes peber og kødet indgnides.
Marinade fra Firenze
Til 2-3 kg kød
2-3 citroner
1 fed hvidløg
1-2 stængler rosmarin
250 ml olivenolie
750 ml planteolie
groftkværnet salt og peber til smagen
saften presses ud af citronen, bland med presset hvidløg og rosmarin. Lad den stå i 2-3 minutter, så smagen frigøres, og tilføj derefter salt og peber. Bland grundigt og gnid kødet.
Del denne artikel med den, som du snart ønsker at invitere på grill, lad dem vælge den marinade, de har lyst til at prøve :)