logo

Brigadeiros er brasilianske trøfler, der er så lækre, at man ikke stopper med en enkelt.

Brigadeiros er sødme, som opløses i munden. De kommer fra Brasilien, hvor de oftest serveres, når der er sammenkomster med børn. Man bliver afhængig af smagen, og de er så enkle at lave, at man kan bede de yngste familiemedlemmer eller gæster om at hjælpe. Se 4 forskellige variationer af brasilianske trøfler her.

Klassiske

1 skefuld smør
400 g kondenseret mælk
¼ kop kakao
chokoladedrys


Smelt smørret ved svag varme. Tilføj kondenseret mælk og kakao. Bland så længe, at ingredienserne samles i en masse. Massen skal stivne. Fjern dem fra panden, og anbring dem på en smurt tallerken. Lad dem stå i køleskabet en time. Nu skal de blot formes til små kugler og rulles i chokoladedrysset. Du bestemmer selv størrelsen på dine brigadeiros. Klar!


Kokos

1 skefuld smør
400 g kondenseret mælk
En halv kop kokosnøddemælk
Kokoskrymmel


Smelt smørret ved svag varme. Tilføj kondenseret mælk og kokosnøddemælk. Bland det så længe, at ingredienserne forenes til en samlet masse. Massen skal stivne. Fjern dem fra panden, og anbring dem på en smurt tallerken. Lad dem stå i køleskabet en time. Form nogle små kugler i en størrelse du selv bestemmer, og rul dem i kokoskrymlen. Velbekomme!

Jordbær

En lille skål friske og udskårne jordbær
En halv kop vand
1 skefuld smør
400g kondenseret mælk
1/4 kop hvid chokolade
Farvet krymmel

Jordbærrene steges på en tør pande. Når jordbærrene simrer tilsættes kondenseret mælk og hvid chokolade. Rør rundt, indtil ingredienserne er ordentligt blandet. Massen skal stivne. Fjern dem fra panden, og anbring dem på en smurt tallerken. Lad dem stå i køleskabet i en time. Form nogle små kugler i en størrelse du selv bestemmer, og rul dem i den farvede krymmel. De smager genialt!

Chokoladekager

10 chokoladekager med creme
1 skefuld smør
400 g kondenseret mælk


Kagerne deles med en kniv, og cremen fjernes. Kagerne knuses til kagekrummer. Smørret opløses på panden, og der tilsættes kondenseret mælk samt cremen fra chokoladekagerne. Rør rundt, indtil ingredienserne er ordentligt blandet. Massen skal stivne. Fjern dem fra panden, og anbring dem på en smurt tallerken. Lad dem stå i køleskabet en time. Form nogle små kugler i en størrelse du selv bestemmer, og rul dem i kagekrummerne.


Det er lækkert!

Del denne opskrift med dine bekendte.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x