logo

5 produkter, som kan give alvorlig svækkelse af hjertet. Disse ting skal man undgå!

Det er almindeligt kendt, at visse typer mad er usundt – her taler vi om fastfood, sodavand eller friturestegte produkter. Det er imidlertid mindre kendt, at der er andre produkter, så som skæreost, som man ikke bør spise for ofte. Nedenfor præsenterer vi en liste over 5 produkter, som man bør spise så lidt af som muligt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Skæreost

Det smager pragtfuldt, og mange af os kan ikke forestille sig et morgenmåltid uden ost. Men desværre er selv de tyndeste skiver en enorm mængde overflødig fedt. Ydermere produceres ost med anvendelse af plantefarver.

Fedt er med til at tilstoppe blodårerne, således at blodet kredser langsommere rundt i kroppen, hvilket på et tidspunkt får en negativ indflydelse på hjertet, og kan medføre alvorlige sygdomme så som åreforkalkning.

2. Light sodavand

Coca-Cola light og andre sodavand af samme slags er blevet populære, eftersom de teoretisk set ikke indeholder så mange kalorier. I praksis er sødemidlerne dog med til at svække hjertet. I stedet for at række ud efter endnu en dåse usund kemi, er det langt bedre at drikke vand, som har en velgørende virkning på blodomløbet.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x