logo

Chokolade indhyllet i butterdej.

Når vi pludselig får uventede gæster, er butterdej i stand til at redde situationen. I dag fortæller vi jer, hvordan man tilbereder den til noget sødt. For at lave chokolade indhyllet i butterdej, skal vi bruge 5 ingredienser – men det er ikke absolut nødvendigt, for med blot 3 bliver det lækkert. Hvilken effekt kan vi forvente? Overlækkert, for chokolade er jo den lækreste dessert man kan forestille sig. Her gemmer den sig i en dejlig og sprød kage. I kan lade børnene være med til at forberede det; det er altid rart at tilbringe tiden sammen.


Ingredienser:

1 plade lys chokolade – vi brugte 2, for vi elsker at spise
1 færdig butterdej
1 oppisket æg til smøring
mandelflager
honning


Vi varmer ovnen op til 200 C. Vi anbringer dejen midt på bagepladen, og så lægger vi en plade chokolade ovenpå. Nu går vi i gang med at skære dejen ud i 16 strimler (med 7 for hver af de lange sider og 1 for hver af de korte). Vi omkranser først de 2 største stykker, og derefter de øvrige. Herefter smører vi med ægget og bager i 20 minutter. Når de er kølet af, kan vi smøre med honning og drysse med mandelflager.

Det er lækkert!

Vis denne opskrift til dine bekendte! Del den på Facebook.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x