Chokolade indhyllet i butterdej.
Når vi pludselig får uventede gæster, er butterdej i stand til at redde situationen. I dag fortæller vi jer, hvordan man tilbereder den til noget sødt. For at lave chokolade indhyllet i butterdej, skal vi bruge 5 ingredienser – men det er ikke absolut nødvendigt, for med blot 3 bliver det lækkert. Hvilken effekt kan vi forvente? Overlækkert, for chokolade er jo den lækreste dessert man kan forestille sig. Her gemmer den sig i en dejlig og sprød kage. I kan lade børnene være med til at forberede det; det er altid rart at tilbringe tiden sammen.
Ingredienser:
1 plade lys chokolade – vi brugte 2, for vi elsker at spise
1 færdig butterdej
1 oppisket æg til smøring
mandelflager
honning
Vi varmer ovnen op til 200 C. Vi anbringer dejen midt på bagepladen, og så lægger vi en plade chokolade ovenpå. Nu går vi i gang med at skære dejen ud i 16 strimler (med 7 for hver af de lange sider og 1 for hver af de korte). Vi omkranser først de 2 største stykker, og derefter de øvrige. Herefter smører vi med ægget og bager i 20 minutter. Når de er kølet af, kan vi smøre med honning og drysse med mandelflager.
Det er lækkert!
Vis denne opskrift til dine bekendte! Del den på Facebook.