Kombinationen af chokolade og kokos giver et usædvanligt lækkert resultat, og det velsmagende bevis præsenterer vi i form af denne kage!
Chokolade-brownie er en populær dessert, og det kan ikke undre nogen, eftersom de er enkle at tilberede, ikke kræver en masse ingredienser, og så har de ganske enkelt en dejlig chokoladesmag! Denne gang anbefaler vi imidlertid en version med kokos – denne kombination giver sammen med chokoladeovertrækket fantastiske effekter!
Ingredienser:
100 gram chokolade
170 gram smør
1 gram pulverkaffe
200 gram sukker
3 æg
5 gram vaniljearoma
8 g kakao
2 gram salt
95 gram mel
kokoslag:
340 gram kondenseret mælk
200 gram kokosmel
Overtræk:
100 gram piskefløde
120 gram chokolade

Tilberedning:
1.Forvarm ovnen til en temperatur på 180 grader. Smør en form på 20 x 20 cm og læg bagepapir i bunden.

2.Smør og chokolade smeltes og blandes i et vandbad. Tages af ilden og henstil skålen i gryden med det varme vand.
