Tortilla skål med lækre grøntsager
Genstande:
Skåle:
Tortillapandekager med en diameter på 20 cm
Muffin-forme
Tortillaerne puttes ned i muffinformene. Vi bager omkring 20 minutter ved en temperatur på 170 C (afhængigt af ovnen). Pandekagerne skal blive til sprøde skåle.
Grøntsager:
1 gul peber
1 rød peber
2 Squash
1 dåse sorte bønner
olivenolie
en knivspids salt
1 teskefuld timian
1 teskefuld cayennepeber (hvis du ikke kan lide noget der er stærkt, foreslår vi en halv teskefuld)
3 fed hvidløg, udskåret
Vi skærer grøntsagerne i terninger. De steges i olie. Vi tilføjer salt, timian, peber og hvidløg. Til sidst hælder vi de sorte bønner over, som tidligere er blevet skyllet under rindende vand. Vi blander i omkring 1 minut.
Vi anbringer grøntsagerne i de små tortillaskåle. Med en ske dekorerer vi med guacamole og tomatsovs, som mildner rettens kraftige tone. Rosinen i pølseenden er en aromatisk limefrugt, som vi presser ud over retten, når den befinder sig på tallerkenen.
Det smager godt!
Del denne opskrift på Facebook.