logo

Disse sprøde småkager vakte opmærksomhed, da jeg sidst holdt selskab! De er usædvanligt sprøde, og man kan ikke sammenligne smagen med noget andet!

Skæres i former efter frit valg.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det bedste er strimler med en længde på omkring 10 cm og en bredde på omkring 4 cm.

Steges i olie ved høj temperatur. Når de opnår en gullig farve tages de ud, tørres på et stykke køkkenrulle og stilles til afkøling. Drysses med flormelis. Småkagerne er usædvanligt sprøde, og appelsinaromaen gør, at smagen er uimodståelig. Velbekomme.

Hele tilberedningsprocessen kan følges i nedenstående korte film, som desværre er på engelsk.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x