Skal kyllingebrystet være blødt og smelte på tungen? Med denne opskrift er det den rene barneleg!
Hvis I spiser kød ligger der utvivlsomt ofte et stykke kyllingebryst på jeres tallerkner. Der findes hundredvis af opskrifter, men hvis I hurtigt ønsker at lave en lækker ret, som smelter på tungen, er det tilstrækkeligt at anvende denne enkle ide!
Vask kyllingebrystet, og efter behov udbankes det eller skæres i mindre stykker, hvorefter I krydrer med jeres yndlingskrydderi.
![Vask kyllingebrystet, og efter behov udbankes det eller skæres i mindre stykke](https://static.deldette.dk/images/114927682091.jpg)
Og nu det vigtigste – det forberedte kyllingebryst anbringes i en skål, som er fyldt med mælk og blandet med et udpisket æg. Lad det stå i en halv time.
![Og nu det vigtigste – det forberedte kyllingebryst anbringes i en skål, som er](https://static.deldette.dk/images/214927685044.jpg)
Efter 30 minutter skal man blot panere kødet i rasp og stege det. Velbekomme!
![Efter 30 minutter skal man blot panere kødet i rasp og stege det. Velbekomme!](https://static.deldette.dk/images/314927685043.jpg)
Kender I nogen, som holder af kyllingebryst? Del vores artikel med vedkommende!