Panerede æg
Æg kan serveres på mange forskellige måder. Dette populære mellemmåltid er her fortolket på en spændende måde. I dag viser vi, hvordan man laver panerede og farserede hårdkogte æg.
Ingredienser:
6 hårdkogte æg
1 omrørt æg
En kop mel
En kop rasp
En flaske stegeolie
2 skefulde mayonnaise
3 skefulde tørrede tomater i lage
peber
2 skefulde hakket persille
De kogte æg skæres over på midten. Blommen smides i en skål, vi tilføjer mayonnaise, tørrede tomater og peber (tilsmages). Herefter blendes til en ensartet masse. Den kogte hvide rulles i mel, omrørt æg og rasp. Herefter steger vi dem i olie ved høj varme. Massen med blommerne placeres i hviderne. Til dette kan anvendes en flødeskumssprøjte eller en normal teske. Klar!
Det smager godt!
Del denne opskrift med dine bekendte på Facebook.