Muffins med æg
Æg serveret på denne måde smager endnu bedre! Se her, hvordan man laver æg i ristede muffins.
Hvis I har lyst til at lave en helt specielt weekend-morgenmad, så anbefaler vi en opskrift på æg i ristede muffins. De er sprøde og varme. Med hård æggehvide og en blød blomme. Det tager omkring 20 minutter at lave dem. De er simpelt hen smukke, når de kommer ud af ovnen. Hvad mere kan man ønske?
Ingredienser til 6 muffins:
6 æg
6 skiver toastbrød
50 g smeltet smør
salt
peber
Vi opvarmer ovnen til 200 C. Herefter fjernes skorpen fra brødet. Vi smører brødet med en del af smørret, og resten bruger vi til kageformen. Herefter anbringes toastbrødet i formen med smørret nedad. Vi slår forsigtigt ægget ud, og putter salt og peber på. Vi bager i 15-17 minutter. Klar!
Det er lækkert!
Vis denne opskrift til dine bekendte! Del den på Facebook.