Rødbedesalat har noget helt specielt over sig, og dette er en af mine favoritter! Se her, hvad vi tilføjer, for at give dine nærmeste en lækker madoplevelse!
Det er altid lækkert at kombinere en sandwich eller smørrebrød med lidt salat, eller have noget til at lægge ved siden af hovedretten. Vi spiser masser af salater hele året rundt, og rødbeder er normalt ikke det, vi tænker på først, når vi laver salat, men det er værd at prøve en lidt anderledes kombination. Ledsaget af æg, velsmagende nødder og den lidt skarpe sennep er det en perfekt ledsager til kød i enhver form!
Ingredienser:
300 g kogte rødbeder
2 hårdkogte æg
80 g ost
3 skefulde mayonnaise
1 skefuld sennep
80 g hasselnødder
salt og peber
Hvis du kan lide noget surt, kan du også tilføje to syltede agurker.

Tilberedning:
De kogte rødbeder rives på et groft rivejern eller skæres i tern. Tilføj de hårdkogte æg og (valgfrit) de syltede agurker, som ligeledes skæres til tern. Herefter tilsættes de finthakkede hasselnødder, mayonnaise samt salt og peber. Det hele røres grundigt sammen og sættes til hvile.

Salaten er perfekt som tilbehør til hovedretter og til smørrebrød eller sandwich. Velbekomme!
