logo

Hun puttede chokolade ovenpå butterdejen, og bagefter tilberedte hun en dessert, der så ud som et lille kunstværk ;)

Chokolade ... Vi elsker det, men som almindelige plader med chokolade, er vi måske ved at få rigeligt af det ... Hvad med jer? Det passer så perfekt, at vi har fundet en original opskrift på tilberedning af chokoladefletninger :)

I skal kun bruge en plade chokolade, et æg, en plade butterdej og lidt hakkede nødder (den passer ideelt til hasselnødder eller mandler).

I kan se nedenfor, hvordan man tilbereder denne usædvanligt lækre dessert.

Først lægger vi butterdejen ud, og ovenpå anbringer vi en plade chokolade (midtpå og ovenfra). I har utvivlsomt et frit område nedenfor - der kan I tilføje endnu en chokoladestribe.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter laver vi nogle småindskæringer i dejen på begge sider, og begynder med at skære ved chokoladen og udefter. Det bedste er en pizzakniv, men I kan klare det med en hvilken som helst skarp kniv :)

Nu tager vi et stykke dej, og lægger det over chokoladen. Det, som går ud over chokoladen, skærer vi væk. På den måde finder vi ud af, hvor meget dejen er for stor - og vi kan med det samme skære det fra i begge sider, men bemærk! Smid ikke resterne væk med det samme, de kan bruges senere. Striberne lægges på skrå, den ene ovenpå den anden.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x