logo

Nu kan du glæde dig over friske jordbær langt længere, takket være dette enkle trick.

Hvem elsker ikke friske jordbær? Disse bær er ikke bare overlækre, de er også særdeles sunde. De indeholder vitamin C, folsyre, kalium, magnesium og kostfibre. Der er mange frugter og grøntsager, der er lige så sunde som jordbær, men der er ikke mange, der er så lækre. Endvidere er der mange måder at anvende jordbær på. Man kan spise dem rå, med yoghurt, på kager eller med is.

Det hænder imidlertid nogen gange, at de jordbær vi har købt dagen i forvejen, meget hurtigt bliver dårlige og bliver belagt med skimmel. Heldigvis har vi en interessant måde, så I kan sørge for, at jordbærrene holder sig friske endnu længere.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den metode som præsenteres af Hip2Save er en særdeles interessant naturlig metode til at holde friske jordbær friske i længere tid. I skal bruge eddike, vand og en salatslynge til at får vandet væk fra jordbærrene.

I en skål blander I en del eddike og fire dele vand. Fugt jordbærrene i blandingen i nogle minutter. Eddiken fjerner de bakterier, som sidder på jordbærrene. Takket være dette vil frugten holde sig frisk i længere tid. Tør bærerne grundigt, for eksempel ved at anbringe dem på køkkenrulle. En grundig tørring er særdeles vigtig. Anbring jordbærrene i køleskabet på et stykke køkkenrulle, som opsuger resten af fugtigheden.

Det er også værd at huske, at hvis du ser, at et jordbær begynder at blive dårligt, så fjern det med det samme, for at undgå, at de øvrige bær også bliver dårlige.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne