Er du træt af frikadeller? Kødet kan du bruge på en helt anden måde! :)
Hvis du mangler en god idé til en lækker aftensmad eller frokost, så kan vi her præsentere en kasserolle af hakkekød, som ikke kun er velsmagende og nærende, men også ser super indbydende ud. Lad dig ikke snyde af hvor nemt det er at forberede denne ret, den kunne nemt gå som et kulinarisk mesterstykke! :)
Ingredienser:
-700g hakket kød
-100g finthakket løg
-100g rasp eller brødkrummer
-4 æg
-2 fed hvidløg, presset.
-200g creme ost - philadelphia fx
-120g bacon
-100g ost i skiver
-krydderier efter behov
I midten placeres bacon og smøreosten. Ovenpå putter du osteskiverne.
Øverst skal der være de sidste tre æg, og så i ovnen som er forvarmet til 180 grader.
Efter en time er retten færdig - serveres varm.
Lav denne ret og hav rester til frokost næste dag :)
I en stor skål, bland det hakkede kød med løg, rasp, et æg, hvidløg og krydderier.
Pres massen ned i en brødform, brug en ske til at skabe et hulrum i midten, som vist på billedet.
I midten placeres bacon og smøreosten. Ovenpå putter du osteskiverne.