logo

Det er en af de nemmeste kager at lave, og cremefyldet på basis af kvark er helt enestående!

Det er en kage, som smelter i munden! Kakaobunden og den lette og delikate kvark gør, at kagen forsvinder fra bagepladen, så snart den er stillet frem! Den er fantastisk nem at tilberede, så enhver kan lave den både hurtigt og effektivt. Hvis du holder af enkle og velsmagende kager, som altid bliver vellykkede, bør du absolut notere denne kage i din opskriftssamling.

Ingredienser:
300 g mel
150 g flormelis
250 g smør
1 brev bagepulver
1 æggeblomme
4 skefulde kakao
700 g kvark
150 g flormelis
1 brev vaniljesukker
3 æggeblommer
4 æggehvider

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Rør mel, sukker, smør, bagepulver, 3 æggeblommer samt kakao sammen. Rør indtil du får en glat masse, del den i to halvdele, og dæk begge halvdele med folie og lad dem køle af i køleskabet i en halv time. Kvarken deles i småstykker, som blandes med 150 g flormelis, en æggeblomme og vaniljesukker. Vi kan eventuelt også tilføje lidt reven citronskal til kvarken, hvilket giver en dejlig frisk aroma. Hviden piskes, og herefter iblandes den kvark-blandingen med en pallet. Et fad med høje sider dækkes med bagepapir.

Folien tages af den ene halvdel af kagemassen og rulles ud eller lægges i mindre stykker, som let fladtrykt anbringes ved siden af hinanden, således at de dækker bageformens bund, uden at der er for stor afstand mellem dem. Oven på dette lag lægges hele kvarkmassen, og ovenpå denne den anden halvdel af kagemassen - den faste masse kan denne gang rives på et groft rivejern, sådan at massen bliver uregelmæssig og let. Vi bager det hele i omkring 30 minutter ved 180 grader (Til man kan stikke en pind i kagen, uden af noget klæber til den). Velbekomme!

En fremragende kage, som vil henrykke dine gæster! Glem ikke at dele opskriften, så du kan vende tilbage til den!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne