logo

Efter at jeg er begyndt at lave disse kokostern, er desserten blevet vores yndlingsret! Enkle ingredienser og uden at skulle tænde ovnen!

Kagen ser kompliceret ud, men den er rent faktisk meget enkel at tilberede, og vi skal slet ikke bruge ovnen! Det søde strejf af kokosnød samt kiksene gør, at den er sød og lækker. Den passer perfekt til enhver lejlighed, særligt fordi det er så hurtigt at tilberede den. Gem ubetinget denne opskrift!

Ingredienser:
500 g smørkiks
5 skefulde kakao
3 skefulde abrikosmarmelade
1 skefuld rom
50 g smør
5 skefulde flormelis
0,3 liter mælk
Kagemassen:
0,3 liter mælk
3 skefulde mel
1 brev vaniljesukker (20 g)
5 teskefulde flormelis
50 g smør
150 g kokosmel
Glasur:
100 g smeltet chokolade

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
For at tilberede cremen, skal man først røre mælk og mel sammen med halvdelen af kokosmelet, og derefter varme det hele op under konstant omrøring. Blandingen sættes herefter til afkøling. Når den er blevet lunken tilsættes flormelis og vaniljesukker, hvorefter man blander igen. Resten af kokosmelet tilsættes, hvorefter det køler helt af. Smørkiksene knuses og blandes med resten af ingredienserne, for endelig til sidst langsomt at tilsætte mælken, sådan at kagen får en tyk konsistens.

Første lag med 1/4 af kagen lægges i et fad på 25 x 30 cm, og oven på denne lægges kokoscreme. Sådan fortsætter man, således at det øverste lag består af creme. Til sidst hældes smeltet chokolade ud over kagen, som sættes i køleskabet natten

En dejlig fugtig kage til morgenkaffen! Del ubetinget denne opskrift med jeres bekendte!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x