logo

Bananfluernes værste mareridt! Her er en enkel metode, til at slippe af med dem.

Det bliver varmere og varmere, samtidigt med at der kommer flere og flere lækre frugter i butikkerne. Men de varme dage ledsages desværre også af uvelkomne og irriterende gæster, som på trods af deres begrænsede størrelse effektivt kan fratage os glæden ved foråret og sommeren. Det drejer sig selvfølgelig om bananfluer.

Som det vil være de fleste bekendt, elsker bananfluerne alle former for frugt, særligt de overmodne eller endnu bedre – når de begynder at blive brune og bløde. Det er derfor særdeles vigtigt at gøre sig fri for gamle fødevarer i hjemmet, og særligt gammel frugt. En grundig køkkenrengøring er et væsentligt element i at holde sig fri for de uindbudte gæster.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men der findes også en anden glimrende metode, som sikrer os frihed for bananfluer. Man skal blot blande 2 dele eddike, 1 del honning og nogle dråber rengøringsmiddel – fx opvaskemiddel – i en skål. Eddike og honning tiltrækker de små fluer, mens rengøringsmidlet formindsker spændingen på overfladen, og får bananfluerne til at drukne. Anbring blandingen der, hvor de udgør det største problem. Udskiftes efter behov.

Glem ikke at huske på disse gode råd, og del dem med nogen, som kan få brug for dem, når bananfluerne kommer!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x