logo

I finder ikke en mere chokoladeagtig chokoladekage, og så skal den ikke en gang bages!

Chokoladedeserter er de bedste deserter, der findes, og der er sikkert mange af jer, som er enige! Derfor kan man aldrig få for mange opskrifter på chokoladekage, særligt de, hvor det ikke er nødvendigt at bage kagen! Ideen er helt enkel, endnu mere chokoladeagtig, og falder helt sikkert i jeres smag!

Ingredienser:
400 g chokoladekiks
220 g mascarpone
1/2 glas flormelis
3 spiseskefulde mælk
1/2 glas kakao
flødeskum fra en kvart liter piskefløde

Til chokoladecremen:
3/4 glas flødeskum
1 og 1/2 glas kakao
1/4 glas flormelis
chokoladestykker til dekoration

Til glasur flødeskum fra en kvart liter piskefløde:
300 g varm, smeltet chokolade
3/4 glas flødeskum

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Chokolademousse - mascarpone blandes med sukkeret samt mælken og blandes med en mikser. Der tilføjes kakao hvorefter der mikses. Glasuren tilberedes: chokolade rives på et groft rivebræt, og derefter smeltes den i mikroovnen eller et vandbad. Fløden piskes til let skum, og den let afkølede chokolade tilføjes til denne, hvorefter der blandes grundigt. Henstilles på et lunt sted, så det ikke stivner.

Chokoladecreme – Piskefløden piskes, der tilføjes kakao og flormelis. Blandes med chokolademoussen. Der skal være tilstrækkelig masse til to tykke lag og et tyndere. På en plade med høj kant lægges et lag chokoladekiks, derefter første lag masse og igen chokoladekiks og endnu et lag masse. Til sidst endnu en gang kiks og et tyndt lag creme. Drysses med chokoladestykker og afkøles i køleskabet i mindst to timer.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne