Sprøde, søde og fantasifulde former. Denne usædvanlig enkle opskrift vil længe være en del af jeres køkken. Lær franske palmiers at kende.
Denne opskrift er brugbar for alle, som kan lide hjemmelavet, sødt og hurtigt! Palmiers har fået sit navn efter den karakteristiske form, som nogle forbinder med palmeblade. Det tager omkring en time at lave dem, og det giver stor glæde at se sluteffekten. Det er en fest for øjet og for ganen!
Ingredienser:
butterdej
en kop brun sukker
smeltet smør
Vi forvarmer ovnen til en temperatur på 220 C. Dejen smøres med smeltet smør og drysses med sukker. Vend dem om på den anden side, og gentag behandlingen her. Nu rulles dejen ud, hvorefter den samles fra 2 sider mod centrum. Anbringes i køleskabet i mindst 30 minutter. Når dejen er stivnet, vil det være nemmere at skære den ud. De udskårne kager anbringes på bagepapir; sørg for relativt meget plads mellem dem (helt op til 5 cm), eftersom de vokser under bagningen. Bag i 15 minutter (kan variere afhængigt af ovntype).
Det er lækkert!
Del denne opskrift med dine bekendte på Facebook.