logo

Jeg vidste ikke, at det var så nemt at lave fyldte vafler

Vafler i lag er noget som kan friste enhver lækkermund. Sådan en pragtfuld dessert kan laves uden stres eller brug af ovn, og den passer perfekt – både til eftermiddagsteen om lørdagen eller som en venlig hilsen til den søde tand efter morgenmaden.

Lys crememasse:

1/4 glas mælk

4 skefulde sukker

175 g smør

1 glas pulvermælk



Mørk crememasse:

100 g smør

160 g Nutella

1 skefuld kakao

100 g hasselnødder



Endvidere

3 tørre vafler

50 g chokolade

50 g bitter chokolade

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lys crememasse:
Vi varmer mælken op i en kasserolle. Derefter tilføjer vi sukker, rører rundt, og stiller til side, indtil det er let afkølet. Vi mikser smørret. Når det får en fed konsistens tilføjer vi mælkemassen, mens vi hele tiden blander. Til sidst tilsættes mælkepulveret.




Mørk crememasse:


Vi rister nødderne på en tør pande. Derefter hælder vi dem ud på et rent viskestykke og tørrer dem. Vi hakker dem i små stykker. Vi mikser nu smørret til at blød masse, derefter tilføjes Nutella og kakao. Til sidst drysses nødderne i og der blandes forsigtigt.



Vi begynder med at smøre den mørke masse ud på den første vaffel. Den dækkes derefter af en vaffel, hvorpå vi påfører den lyse masse, Det hele dækkes med den tredje vaffel, og vi presser det hele sammen med er skærebræt, som vi presser ned med hænderne. Det hele sættes i køleskabet i 3 timer. Når vi tager vaflen ud igen opløser vi de to plader chokolade i et vandbad, og smører dem ud over vaflen. Den stilles til side, indtil chokoladen er stivnet. Til sidst skærer vi den ud i mindre stykker. Klar.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne