logo

Reklame

Jeg vidste ikke, at det var så nemt at lave fyldte vafler

Vafler i lag er noget som kan friste enhver lækkermund. Sådan en pragtfuld dessert kan laves uden stres eller brug af ovn, og den passer perfekt – både til eftermiddagsteen om lørdagen eller som en venlig hilsen til den søde tand efter morgenmaden.

Lys crememasse:
1/4 glas mælk
4 skefulde sukker
175 g smør
1 glas pulvermælk

Mørk crememasse:
100 g smør
160 g Nutella
1 skefuld kakao
100 g hasselnødder

Endvidere
3 tørre vafler
50 g chokolade
50 g bitter chokolade

Hvis du synes om den post – så del den! Del på Facebook

Lys crememasse: Vi varmer mælken op i en kasserolle. Derefter tilføjer vi sukker, rører rundt, og stiller til side, indtil det er let afkølet. Vi mikser smørret. Når det får en fed konsistens tilføjer vi mælkemassen, mens vi hele tiden blander. Til sidst tilsættes mælkepulveret.

Mørk crememasse:
Vi rister nødderne på en tør pande. Derefter hælder vi dem ud på et rent viskestykke og tørrer dem. Vi hakker dem i små stykker. Vi mikser nu smørret til at blød masse, derefter tilføjes Nutella og kakao. Til sidst drysses nødderne i og der blandes forsigtigt.

Vi begynder med at smøre den mørke masse ud på den første vaffel. Den dækkes derefter af en vaffel, hvorpå vi påfører den lyse masse, Det hele dækkes med den tredje vaffel, og vi presser det hele sammen med er skærebræt, som vi presser ned med hænderne. Det hele sættes i køleskabet i 3 timer. Når vi tager vaflen ud igen opløser vi de to plader chokolade i et vandbad, og smører dem ud over vaflen. Den stilles til side, indtil chokoladen er stivnet. Til sidst skærer vi den ud i mindre stykker. Klar.

× Giv en "synes godt om" til deterlaekkert.dk på Facebook Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til deterlaekkert.dk på Facebook