Et overlækkert og elegant måltid, som I kan lave med et enkelt fad. Denne opskrift er til dem, der gerne vil spare tid og opvask!
Uanset om I søger inspiration til en hurtig frokost, eller forbereder en romantisk middag, er denne opskrift ideel! I skal bruge (iberegnet en ordentlig ekstra portion):
- 6 tynde svinekoteletter uden ben,
- 200 g røget ost,
- 200 ml creme fraiche,
- 2 løg,
- 2 skefulde sennep,
- 1 skefuld mel,
- lidt olie (gerne olivenolie),
- salt og peber,
- lidt hvidvin,
- 2 laurbærblade.
Vi vasker koteletterne og drysser salt og peber på den ene side, hvorefter vi dypper dem i mel. Vi placerer kødet i et ildfast fad, hvor der er hældt lidt olie i. Derefter smører vi sennep på kødet, og drysser løgringe og reven ost ud over det hele.
Til sidst hælder vi en blanding af creme fraiche fortyndet med hvidvin ud i fadet og tilføjer laurbærbladene. Fadet dækkes med aluminiumsfolie og sættes i en ovn, som er forvarmet til 200 grader. Vi steger i 40 minutter, tager folien af, og steger derefter endnu 25-20 minutter, indtil retten har fået en gyldenbrun farve.
Retten kan serveres med kogte kartofler og ubetinget med vin. :)
Her er en opskrift, som det er værd at sende til jeres venner og bekendte! :)