logo

Panerede æg

Æg kan serveres på mange forskellige måder. Dette populære mellemmåltid er her fortolket på en spændende måde. I dag viser vi, hvordan man laver panerede og farserede hårdkogte æg.

Ingredienser:

6 hårdkogte æg
1 omrørt æg
En kop mel
En kop rasp
En flaske stegeolie
2 skefulde mayonnaise
3 skefulde tørrede tomater i lage
peber
2 skefulde hakket persille

De kogte æg skæres over på midten. Blommen smides i en skål, vi tilføjer mayonnaise, tørrede tomater og peber (tilsmages). Herefter blendes til en ensartet masse. Den kogte hvide rulles i mel, omrørt æg og rasp. Herefter steger vi dem i olie ved høj varme. Massen med blommerne placeres i hviderne. Til dette kan anvendes en flødeskumssprøjte eller en normal teske. Klar!

Det smager godt!

Del denne opskrift med dine bekendte på Facebook.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne