Kopkage? Ja! Hurtigt og velsmagende!
Denne kage er så hurtig at lave, at det er svært at tro, at det er muligt. Og det er det altså. Det er en glimrende ide til en hurtig dessert, eller når vi pludselig bliver overvældet af lysten til noget sødt.
Ingredienser til 2 kopper:
Fyld:
1/2 banan
Nogle stykker chokolade
Våde ingredienser:
æg
2 skefulde olie
2 skefulde honning
3 skefulde mælk
1/4 teskefuld vaniljearoma
Tørre ingredienser:
7 skefulde mel
3 skefulde kakao
1/2 teskefuld bagepulver
En knivspids salt
Dekoration:
To skiver banan
Vi blander de våde og de tørre ingredienser samt fyldet i selvstændige skåle. Vi tilføjer herefter de våde ingredienser til de tørre, og blander, til vi har en ensartet masse. Halvdelen af den masse vi får hældes i to kopper. Fyldet hældes over og vi topper op med resten af massen. Øverst anbringer vi nogle bananskiver. Vi sætter det i mikroovnen – 600W i 2 minutter, eller i ovnen – 170 C i 13-15 minutter. Klar!