Har I noget brød tilbage fra i går? Brug det til at lave en lækker morgenmad!
Alle har lidt brød til overs fra dagen i forvejen, ikke sandt? Det ville være en skam, hvis det går til spilde, når man kan bruge det til en lækker morgenmad. I skal bruge:
- 700 g gammelt brød,
- 2 æg,
- 50 g ost (revet på rivebrættet),
- 300 ml varm mælk,
- 3 skiver skinke,
- 50 ml olivenolie,
- 1 kugle skiveskåret mozzarellaost
- salt, peber og oregano,
- 10 cherrytomater skåret over på midten.
Lad os begynde med at skære brødet ud i terninger. Vi smider det hele i en stor skål, tilføjer to æg, det meste af osten og mælken. Vi tilsætter krydderier og blander det hele grundigt, så alle ingredienser går i forbindelse med hinanden.
Vi varmer en smule olivenolie op på panden, og vi smører halvdelen af massen ud over hele panden (med et let tryk).
Ovenpå denne masse anbringer vi tomater og skinke, hvorefter vi drysser oregano henover. Vi hælder 50 ml olivenolie ud over skinken, og til sidst tilføjer vi resten af osten samt mozzarellaen og dækker det hele med den anden halvdel af massen.