logo

Lækker chokoladekage uden mel og smør – du skal kun bruge to enkle ingredienser, for at servere den lækreste chokoladeagtige kage!

Derefter tilsættes 1/3 af den oppiskede hvide, også med håndkraft. Og så den næste 1/3 af hviden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den grundigt blandede masse hældes i en smurt form. Bages i omkring 30 minutter ved 170 grader. Efter at den er bagt, afkøler den i formen, hvorefter den tages ud.

Kagen er nu klar til at blive spist! Hvis I gerne vil have den til at præsentere sig kønt, kan I drysse lidt flormelis på, eller eventuelt lidt syltetøj eller friske frugter og flødeskum. Velbekomme!

På nedenstående film kan man også se, hvordan kagen tilberedes:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x