Når min mor vil lave en kage hurtigt, tager hun altid fat i denne opskrift. Den er hurtig, uden brug af ovnen og sindssygt velsmagende.
Så er det på tide at tilberede kokoscremen – Vi pisker flødeskummet, og tilføjer gradvis kokoskrymmel, sukker og vaniljesukker. Den oppiskede creme sættes i køleskabet.
Den afkølede creme puttes i bageformen, og igen presser vi godt ned. Ovenpå anbringer vi den anden halvdel af kagemassen med chokoladekiksene, og herefter laver vi vaniljecreme. Det er tilstrækkeligt at koge mælk op med sukkeret, og så i øvrigt tilberede buddingen i henhold til vejledningen på pakken. Vi blander begge masser ved at røre grundigt rundt i dem, lader dem afkøle, og anbringer dem oven på vores kage.
Til sidst opløser vi chokoladen i et vandbad, og tilføjer gradvis smør og Nutella. Ingredienserne blandes grundigt og hældes over kagen. Hvis I har lyst kan man ydermere drysse kokoskrymmel over den færdige kage.
Denne opskrift henrykker enhver, så del den med jeres bekendte! :)