4 lette slags makaroni, som du kan tilberede på en bakke!
Det er hurtigt at lave makaroni på denne måde, og samtidigt er det let. De skal bare koges og blandes med råvarerne. Derefter bager vi 12 minutter i ovnen, og så er det klar! På denne måde kan vi lave måltider til flere dage, fx. til at tage med på arbejde.
Vi begynder med at forvarme ovnen til en temperatur på 200 C. Vi tager to lag aluminiumsfolie, og bøjer de lange sider mod midten. Derefter lægger vi de korte sider op, så der opstår små både. Det gør vi 4 gange. Vi anbringer bådene på bagepladen, og fylder dem op med den kogte makaroni. Derefter tilføjer vi sovsen og blander. Vi bager i 12 minutter ved 200 C. Efter at have taget dem ud af ovnen, lader vi dem stå og hvile i 10 minutter.
Vores ret kan opbevares i køleskabet i op til 3 dage.
Caprese:
et løg i mellemstørrelse
250 g marinara sauce
en håndfuld frisk
basilikum
salt
peber
Mozzarella
Vi tilføjer alle ingredienser til makaronien, og blander.
Alfredo
en halv kop skiveskårne gulerødder
en halv kop broccoli
175 g alfredosovs (115 g smør, 225 g flødeost, 1-2 fed udpresset hvidløg, 2 glas mælk, 150 g reven parmesan, en knivspids sort peber)
salt
peber
Først laver vi alfredosovsen. Smørret smeltes i en kasserolle og der tilføjes flødeost. Vi blander hele tiden. Derefter tilføjes hvidløg og mælk. Til sidst tilsættes parmesan og krydderier. Makaronien blandes med gulerødder, broccoli, sovs og krydderier.
Pesto
250 g cherrytomater
170g pesto
salt
peber
parmesan
Vi blander ingredienserne med makaronien og drysser parmesan hen over.