logo

En fedtforbrændende suppe? Vi har hele 5 af dem! De er lækre, sunde og det luner :)

4. Græskarsuppe

Det er vanskeligt at forestille sig en sundere suppe, som hverken har særligt mange kalorier og hurtigt forbrænder fedtet! Ingredienser:

- et lille græskar,
- 2 fed hvidløg,
- 250 ml vand eller bouillon,
- lidt olivenolie,
- salt og peber.

Tilberedning:

Vi skærer græskarret i tern. Det er tilstrækkeligt at skære hvidløgsfeddene over på midten og presse dem gennem hvidløgspresseren, hvorefter de steges i olivenolien. Vi tilføjer græskar og krydderier. Når græskarret er ved at være blødt, tilsætter vi vand eller bouillon, og lader det hele simre over ilden, indtil græskarret er helt blødt. Til sidst mikser vi suppen (man kan bruge fedtfattig creme fraiche, for at få en perfekt cremet konsistens).

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

5. broccolisuppe

Sådan som de øvrige supper, indeholder denne heller ikke ret mange kalorier, hjælper med at forbrænde fedtet og giver en langvarig mæthedsfornemmelse. Ingredienser:

- 0.5 kilo broccoli,
- 1 kartoffel,
- ¼ liter skummetmælk eller minimælk,
- 500 ml grøntsagsbouillon,
- salt og peber.

Tilberedning:

Broccoli koges med en smule salt. Vi tilføjer den terningudskårne kartoffel. Når grøntsagerne er blevet bløde putter vi dem i blenderen, tilføjer mælk og vand eller bouillon, tilsætter krydderier og mikser. Suppen hældes igen i gryden og koges, indtil den begynder at boble. Om nødvendigt tilføjes ekstra vand eller mælk – sådan at den holder den ønskede konsistens :)

Værd at dele disse opskrifter!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x