logo

Når du lærer denne opskrift på en perfekt pizzabund at kende, mister dit foretrukne pizzeria en kunde!

Nu om dage er det ikke et problem at bestille en pizza til levering derhjemme, men hvor meget bedre er det ikke at spise en lækker pizza, som I egenhændigt har lavet i køkkenet? Det er ikke så svært, som man skulle tro! Denne opskrift er basen for enhver pizza, den lykkes altid, og kræver ikke alt for meget arbejde. Den er sprød på kanterne og bliver altid perfekt bagt. Om det skal være til aftensmad eller snack med familien, så finder pizza altid fans i ethvert selskab!

Ingredienser:
340 g mel
250 ml lunkent vand
2 teskefulde olivenolie
1 teskefuld sukker
1,5 teskefuld salt
5 g tørgær

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Forvarm ovnen til 230 grader. Opløs gæren i det lunkne vand, og lad det stå i 10 minutter. Bland mel, salt og sukker i en skål, hæld gæropløsningen i. Ælt dejen i omkring 5-10 minutter, og tilføj mel til den bliver glat og elastisk. Lad den derefter hvile på et lunt sted i yderligere 10 minutter.

Herefter æltes den endnu en gang, nu med tilsætning af olivenolie. Dejen deles i portioner, dækkes med folie, og sættes til side i 45 minutter, så den hæver til mindst dobbelt størrelse. På en bageplade drysset med mel rulles hvert stykke dej ud i en form efter eget valg, med en diameter på omkring 30 cm. Bag i 10-15 minutter med tilsætning af de ingredienser, I elsker på jeres pizza.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne